021-88343490

آرتروز لگن

مطلب را به اشتراک بگذارید

آرتروز لگن باعث درد لگن وسفت شدن عضلات این ناحیه می شود.این بیماری می تواند انجام فعالیت های روزانه مانندخم شدن برای بستن بند کفش ،برخاستن از روی صندلی و پیاده روی کوتاه را با مشکل مواجه کند.
به دلیل اینکه آرتروز با گذشت زمان شدید تر می شود ،شما با ید درمان آرتروز لگن خود را سریعتر آغاز کنید،به دلیل اینکه پیشرفت این بیماری بر روی زندگی شما و فعالیت هایتان تاثیر می گذارد.
اگرچه درمان قطعی برای این بیمار ی وجود ندارد اما با کمک درمان ها می توانید درد حاصل از بیماری آرتروز لگن را کنترل کنید و از پیشرفت آن جلوگیری کنید و بتوانید فعالیت های روزانه خود را انجام دهید.

آناتومی لگن
مفصل لگن یکی از بزرگترین مفصل ها در بدن می باشد.این مفصل یک مفصل گرد وحفره دار می باشد.حفره ای در درون این مفصل قرار دارد که به آن کاسه مفصل می گویند جایی که یک قسمتی از استخوان بزرگ لگن می باشد.
یک قمستی مانند توپ درمرکز ران، جایی که درناحیه بالا و انتهای ران قرار دارد. سطح استخوان ها حفره ها وقسمت توپ شکل بوسیله غضروف ها و مواد لغزنده ای پوشانده شده است این مواد لغزند ه به استخوان ها کمک می کند تا بتوانند به راحتی حرکت کنند.سطح این مفصل بوسیله نوارهای باریکی به نام سینویم پوشانده شده است.
دریک لگن سالم، این نوارهای سینویم مواد لغزنده ای را تولید می کنند تا غضروف ها لغزنده بشوند واین مفصل بتواند به راحتی حرکت کند.

تأثیر بیماری آرتروز بر روی مفصل لگن
بیمارانی که دچار آرتروز لگن هستند هنگام راه رفتن دچارمشکل می شوند .تشخیص آرتروز لگن در ابتدا مشکل می باشد.به دلیل اینکه درد در نواحی مختلف بدن مانند کشاله ران، ران، باسن و زانو اتفاق می افتد. این دردها می تواند به صورت خفیف ویا شدید باشد وباعث سفت وسخت شدن مفصل لگن می شود.

علل
علت آرتروز لگن ناشناخته می باشد. اما فاکتورهایی که در ایجاد این بیماری موثرمی باشد شامل آسیب های استخوان ،افزایش سن و اضافه وزن می باشد.
علاوه بر فاکتورهای فوق آرتروز لگن می تواند به دلایل زیرهم رخ دهد.
مفاصل به درستی شکل نگرفته اند.
علت آرتروز لگن ممکن است ژنتیکی ویا موروثی باشد که این ویژگی ها برروی غضروف ها تاثیر می گذارد.
افراد ممکن است روی این مفصل با کنند با انجام فعالیت های سنگین ویا اضافه وزن فشار زیادی وارد کنند.

علائم
اگر شما علائم آرتروز لگن را در خود مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه کنید.
علائمی از جمله:
سختی مفاصل هنگام برخاستن از رختخواب
احساس سختی زمانیکه ساعات طولانی نشسته اید
هرگونه درد، ضعف و تورم در مفصل لگن
هرگونه صدایی که احساس کنید استخوان ها برروی هم ساییده می شوند
ناتوانی درحرکت لگن وانجام فعالیت های روزانه مانند پوشیدن جوراب هایتان

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *