021-88343490

چگونه قند به چربی تبدیل می شود و چرا عامل چاقی است

چگونه قند به چربی تبدیل می شود و چرا عامل چاقی است OAB

مطلب را به اشتراک بگذارید

چگونه قند به چربی تبدیل می شود و چرا عامل چاقی است؟

موضوع تبدیل قند به چربی را در این مطلب توضیح می دهیم.

چگونه قند به چربی تبدیل می شود و چرا عامل چاقی است

قند به طور کلی برای بدن بد نیست، بدن برای زنده ماندن جهت سوخت و ساز به آن نیاز دارد تا انرژی لازم را برای فرد فراهم کند.

بسیاری از غذاهای سالم قند موجود در مواد غذایی را در هم می شکنند تا انرژی بدن را تأمین کنند. مثل قند پیچیده پلی ساکارید که به قند ساده مونوساکارید تبدیل می شود که همان گلوکز است. گلوکز بهترین عامل برای تأمین انرژی بدن به شمار می رود.
با این حال از دو راه باعث ذخیره سازی چربی در بدن می شود.

چگونه-قند-به-چربی-تبدیل-می‌شود-و-چرا-عامل-چاقی-است-OAB

 

تبدیل قند به چربی:

گلوکز اضافی در بدن (مصرف غذاها با قند بالا) و بیش از حد نیاز بدن، باعث می شود تا ظرفیت ذخیره سازی قند در کبد بالا برود و زمانیکه ظرفیت کبد پر شد، قند اضافی توسط کبد به اسید های چرب تبدیل و وارد جریان خون در سراسر بدن می شود. و به عنوان سلول های چربی در بدن ذخیره می شود. به عنوان مثال در معده، باسن، سینه. به مرور، اسید های چرب، تکثیر و در قلب، کبد و کلیه ها نیز پخش می شوند.

در نهایت این امر موجب کاهش سوخت و ساز، تضعیف سیستم ایمنی بدن و فشار خون بالا می شود.

انسولین بیش از حد عامل دوم آن است. هورمونی عمده در بدن است. انسولین پس از مصرف کربوهیدرات های ساده مثل نان سفید، گندم، برنج، سیب زمینی و چیپس و هرچیزی که دارای فروکتوز بالا باشد ترشح می شود.

پس از ترشح انسولین دو اتفاق به وقوع می پیوندد. فرایند سوخت چربی متوقف می شود و قند مصرفی، بلافاصله برای تولید انرژی استفاده می شود. سپس انسولین تمامی قند را می گیرد و وارد عضلات می کند.

به محض اینکه عضلات انرژی کامل را دریافت کردند قند اضافی به چربی تبدیل می شود. مثل اسیدهای چرب آزاد شده از کبد به عنوان بافت چربی در دور کمر ذخیره می شوند و عامل چاقی و چرب شدن کبد هستند.
این تمام مطلب نیست، بعد از اینکه قند خون وارد عضلات یا تبدیل به چربی کبد شد، مکانیزم بدن به ترشح انسولین بیشتر می پردازد و در نتیجه باعث کاهش بیشتر سطح قند خون می شود.

این عامل باعث می شود تا احساس گرسنگی کنید و مواد غذایی بیشتری مصرف کنید و این امر باعث تولید هورمونی به نام کورتیزول می شود.

کورتیزول باعث آزاد شدن قند ذخیره در کبد می شود و این عامل پراشتهایی و احساس افت قند خون و گرسنگی را بدنبال دارد. از این رو بدن چربی بیشتری تولید می کند.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *