کمبود ویتامین عامل سردردهای میگرنی مزمن

کمبود ویتامین عامل سردرد های میگرنی مزمن OAB

مطلب را به اشتراک بگذارید

این مطلب در مورد کمبود ویتامین عامل سردردهای میگرنی مزمن است.

با ما همراه باشید.

کمبود ویتامین عامل سردردهای میگرنی مزمن

کمبود ویتامین عامل سردردها را مورد بررسی قرار می دهیم. تحقیقات جدید پزشکان را مجاب می کند تا عوامل و شاخص های به نظر ساده تر مانند کمبود ویتامین را بیشتر مورد بررسی قرار دهند.

تاکنون دلایل این که چرا برخی از افراد بیشتر از سایرین در معرض سردردهای میگرنی قرار می گیرند، یک راز باقی مانده است.

 

گاهی پزشکان دلایل حملات مکرر میگرنی را ارزیابی دیگر زمینه های بیماری، مانند حساسیت غذایی غیر آلرژیک یا مشکلات در خواب در نظر می گیرند.

کمبود ویتامین عامل سردردها

تحقیقات در پنجاه و هشتمین گردهمایی سالیانه انجمن سردردهای میگرنی آمریکا واقع در سَن دیگو، نشان می دهند که بعضی از مکمل های خاص ویتامین به طور بالقوه ای به پیشگیری از سردردهای مکرر میگرنی کمک خواهند کرد.

‌‌

کمبود-ویتامین-عامل-سر-درد‌های-میگرنی-مزمن-OAB

 

طبق مطالعات انجام شده بر روی کودکان، نوجوانان و جوانان که از میگرن رنج می برند، بسیار محتمل است که سطح بسیار پایین ویتامین D، ریبوفلاوین (B-2) و کوآنزیم Q10 (آنزیمی که به طور طبیعی در بدن تولید می شود) در این افراد، عامل حمله های میگرنی باشد.

همه این ویتامین ها لازمه میتوکندری، اندامکی که در سلول ها فرآیند بیوشیمیایی تنفس و تولید انرژی را انجام می دهند، می باشند. کمبود یا ازدیاد ویتامین، افراد میگرنی را در معرض کمبود انرژی قرار می دهد.
محققین با ارزیابی اطلاعات 7691 بیمار جوان میگرنی و مشاهده تست های خون بر پایه ویتامین D، ریبوفلاوین، کوآنزیم Q10 و فولات، متوجه شدند که ریبوفلاوین موجود در خون 15% از آنها پایین تر از حد استاندارد است. کوآنزیم Q10 موجود در خون 30% از آنها پایین تر از حد استاندارد است. و به طور شگفت انگیزی 70% از آنها کمبود ویتامین D دارند.

محققین همچنین دریافتند که کمبود کوآنزیم Q10 در افرادی که به طور مکرر مورد تهاجم سردردهای میگرنی قرار می گیرند، نسبت به افرادی که گاه گاهی از این درد رنج می برند، بیشتر است.

دخترها و خانم های جوان به طور طبیعی نسبت به پسرها و آقایان جوان کمبود کوآنزیم Q10 بیشتری دارند. این نسبت در مورد ویتامین D در این افراد بر عکس می باشد و دلایل این روند به بررسی بیشتری نیاز دارد.

مقالات مرتبط

خواص قارچ شیتاکه OAB
خواص قارچ شیتاکه

درباره خواص قارچ شیتاکه بیشتر بدانیم. با ما همراه باشید. خواص قارچ شیتاکه بتا گلوکان موجود در قارچ شیتاکه برای بیماران سرطانی مفید می باشد. در ژاپن، بتا گلوکان برای...

علائم کم خونی در کودکان OAB
علائم کم خونی در کودکان

درباره علائم کم خونی در کودکان بیشتر بدانید. با ماهمراه باشید. علائم کم خونی در کودکان علائم کم خونی در کودکان از شایع ترین بیماری ها در کودکان است. از...

زیتون-شور-ماری-با-هسته-OAB
زیتون ماری

درباره زیتون ماری OAB. با ما همراه باشید. زیتون ماری شور هسته دار OAB امپراتوری های آینده، امپراتوری های دانش و آگاهی هستند و مردمی در آینده خوشبخت اند که...

قارچ شیتاکه OAB
قارچ شیتاکه

درباره قارچ شیتاکه، تاریخچه و خواص آن بیشتر بدانید. با ما همراه باشید. قارچ شیتاکه هر آنچه که شما را با قارچ شیتاکه آشنا می کند   اولین سابقه شناخته...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *