سرطان سینه یکی از رایج ترین سرطانها در میان زنان است و با آنکه درصد مرگ و میر از این سرطان کاسته شده است اما هنوز سرطان سینه به عنوان یکی از بزرگترین عوامل مرگ و میر محسوب می شود. از روشهای درمانی استاندارد میتوان عمل لامپکتومی که برداشتن تومور و قسمتی از بافتهای اطراف تومور است، ماستکتومی برداشتن کامل بافت سینه، شیمی درمانی، رادیوتراپی و استفاده از داروهای هورمونی را نام برد، که در بسیاری از مواقع، مخلوطی از این روش ها در حین درمان مورد استفاده قرارمی گیرد ماموگرافی به عنوان کلید تشخیص سریع این سرطان می باشد. البته بسیاری از زنان در حین معاینه خود تومورها را پیدا کرده، و من همیشه معاینه سینه را به بانوان توسط خودشان توصیه مینمایم.
همانگونه که عوامل بسیار زیادی در ابتلا به سرطان سینه وجود دارد، بسیار واضح و روشن است که نوع گروه خون میتواند در آسیب پذیری افراد در برابر این عوامل و نتایج حاصله نقش مهمی داشته باشد.
برخی از محققان ژن آسیب پذیری نسبت به سرطان سینه را شناسایی کرده و متوجه شدند که بر روی کروموزوم شماره 9 در کنار ژن نوع گروه خون نشسته است.
زنان دارنده گروه خون A در معرض بالاترین ریسک ابتلا و شیوع سریع این بیماری هستند. تحقیقات نشان داده است که زنان دارنده گروه خون A ریسک بالاتری در ابتلا به این بیماری داشته و در این در مورد زنانی که ریسک پایین تری در ابتلا به این سرطان دارنند نیز صدق می نماید. یکی از فاکتورهای اصلی ابتلا به سرطان سینه و پیشرفت سریع این سرطان داشتن گروه خون A است و در زنان دارنده گروه خون A مبتلا به این بیماری درصد بهبودی بسیار پایین است. افراد دارنده گروه خون AB در این مطلب به گروه خون A نزدیکترند. میزان آسیب پذیری گروه خون AB نسبت به این بیماری کمی بیشتر ازا افراد دارنده گروه خون A است.
داشتن گروه خون O ایمنی بدن را در برابر این بیماری بالاتر می برد و مقاومت بدن در افراد دارای گروه خون O نسبت به سرطان سینه بسیار بالاتر است و حتی در بیماران گروه خون O مبتلا به سرطان سینه درصد بسیار کمی از تلفات مشاهده می شود. افراد دارنده گروه خون B نیز نسبت به این سرطان آسیب پذیری کمتری دارند و به ویژه زنانی که هیچ سابقه خانوادگی در ابتلا به این بیماری را نداشته اند میزان آسیب پذیری کمتر است. البته میتوان گفت که درصد ابتلا افراد دارنده گروه خون B با سابقه خانوادگی سرطان سینه با درصد ریسک ابتلا به سرطان سینه در افراد دارنده گروه خون B با سابقه خانوادگی سرطان سینه با درصد ریسک ابتلا به سرطان سینه در افراد دارنده گروه خون A برابر است.
همچنین زنان دارنده گروه خون B با سابقه خانوادگی سرطان سینه با درصد ریسک ابتلا به سرطان سینه در افراد دارنده گروه خون A برابر است. همچنین زنان دارنده گروه خون B که در گذشته به سرطان سینه مبتلا گشته اند، درصد ابتلا آنان به بیماری بسیار پایین است. غیر سکرتور بودن نیز درصد ابتلا به این سرطان را پایین می آورد.