آیا نمک دریا دارای ید است؟
در مورد نمک دریا توضیحاتی ارائه می کنیم.
با ما همراه باشید.
آیا نمک دریا دارای ید است؟
استفاده بیشتر مردم از نمک دریایی به دلیل داشتن بافت و طعم منحصر به فرد و داشتن مواد طبیعی موجود در آن است. اگر چه نمک دریایی حاوی مواد مغذی بیشتری از نمک معمولی است اما این دلیل بر استفاده بیشتر آن نمی شود.
اگر به دنبال ید بیشتری در رژیم غذایی خود هستید از نمک دریا یددار استفاده کنید. با توجه به بیانیه انجمن قلب آمریکا نمک دریا، حاوی ید بیشتری از نمک معمولی است. نمک معمولی به این دلیل ید بیشتری دارد چون در طول پردازش به آن ید اضافه می کنند.
اگر شما ترجیح می دهید بافت و طعم قوی تری از نمک داشته باشید و ید کافی را نیز دریافت کنید از نمک دریایی یددار استفاده کنید.
پاکسازی بدن با نمک دریا
اولین گام برای استفاده از نمک دریایی، شناسایی تفاوت نمک دریایی با نمک معمولی است. نمک دریایی تصفیه می شود و حاوی مواد معدنی ضروری طبیعی است.
کارخانه تولید نمک معمولی با استفاده از ظروف فلزی بزرگ، فرآیند تصفیه را انجام می دهد. لذا فقط نمک دریایی می تواند انگل موجود در بدن انسان را از بین ببرد.
رشد انگل در داخل بدن انسان می تواند بدون اینکه آشکار شود، وجود داشته باشد. رشد انگل در بدن انسان جزو 10 بیماری پیشرفته جهان است.
مواد ساخته شده داخل روده موقعیت خوبی برای رشد انگل های ناخواسته است. بسیار مهم است که موادی که غیر ضروری اند و در روده بزرگ جمع می شوند را از بین ببرید.
راحترین راه برای از بین بردن مواد غیر ضروری روده بزرگ، روش پاکسازی با نمک دریا است.
روش پاکسازی به این شکل است که 2 قاشق چایخوری نمک دریا را با یک لیتر آب آشامیدنی مخلوط کنید و در عرض چند ساعت این مخلوط شروع به پاکسازی روده شما می کند.
قبل از استفاده از این دستور حتماً با پزشک تغذیه خود مشورت کنید یا حتماً از نمک دریا کم سدیم استفاده کنید.
خواص نمک دریا
مواد معدنی موجود در نمک دریا برای تسکین و التیام پوست بسیار مفید است. حمام نمک دریایی، پوست بدن را شفاف می کند.
تعیین مقدار دقیق ید در نمک دریا مشکل است. مقدار آن در بسیاری از نمک های یددار و در یک چهارم قاشق چایخوری 71 میکروگرم است.
طبق تحقیقات آکادمی رژیم های غذایی، در یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریایی 400 تا 590 میلی گرم سدیم وجود دارد. انجمن قلب آمریکا مصرف 1500 میلی گرم سدیم روزانه را توصیه می کنند.
ترویج سلامت سلول های بدن
نمک دریایی شامل 92 ماده معدنی است، که 24 مورد آن برای حفظ سلامت بدن ضروری است. کمبود این مواد معدنی می تواند عواقب وخیمی برای سلول های بدن داشته باشد.
برخلاف نمک معمولی، نمک دریایی این اجازه را به مایعات بدن می دهد تا به راحتی از رگ های خونی و کلیه ها عبور کنند.
اگر سطح سدیم کلرید در خون بیش از حد بالا برود، این مایع توسط بافت ها جذب می شود و برای از بین بردن آن به سمت کلیه ها حرکت می کند.
نمک معمولی این تبادلات را نمی تواند به راحتی انجام دهد، در نتیجه این مایعات در مفاصل جمع می شود و مشکلات کلیوی را نیز ایجاد می کند.
نمک دریا گردش خون پوست را افزایش می دهد و این باعث رشد سلول های جدید پوست می شود. با توجه به مجله بین المللی پوست، حضور سولفات منیزیم در نمک دریا، باعث تحریک کبد انسان و خارج شدن سموم از بدن می شود. این سم زدایی به مبارزه با عفونت و بیماری ها می پردازد.