ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید

ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید

یک مطالعه نشان می‌دهد که بافت ماکارونی بعد از پختن تغییر پیدا میکند و گرم کردن دوباره ماکارونی سردشده افزایش قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش هلث، کربوهیدارت‌ها در برنامه کاهش وزن، به دشمن تبدیل شده‌اند؛ حال آن که تصور می‌شود غذاهای نشاسته‌ای مانند ماکارونی و سیب زمینی چند کیلو به وزن اضافه می‌کنند. در حالی که ماکارونی و سیب زمینی خوشمزه هستند، مملو از کربوهیدرات فراوانند و این موضوع باعث شده افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدارت دارند از مصرف آن‌ها ممانعت کنند. با وجود این، طبق مطالعات جدید، پخت یک کاسه ماکارونی و گرم کردن مجدد آن پس از سرد شدن، برای سلامتی بدن بهتر از ماکارونی گرم و تازه‌پخته‌شده محسوب می‌شود.

همچنین یک محقق دانشگاه «سوری» در انگلیس گفته است که اگر شما ماکارونی را بپزید و بگذارید سرد شود، ساختار مواد غذایی آن تغییر می‌کند و بدن آن را شبیه یک فیبر هضم می‌کند.

برای بررسی این موضوع دکتر «مایکل موسلی» روزنامه نگار انگلیسی و نویسنده کتاب پر فروش «رژیم غذایی سریع» در مطالعه‌ای که چند هفته بطول انجامید میزان سطح قند خون داوطلبان را پس از مصرف ماکارونی اندازه گرفت. در مطالعه او مشخص شد، قند خون و انسولین افرادی که ماکارونی سرد مصرف کرده بودند نسبت به افرادی که ماکارونی تازه‌پخته‌شده مصرف کرده بودند به اندازه کمی افزایش یافت.

در حقیقت این مطالعه نشان داد که گرم کردن دوباره ماکارونی سرد شده افزایش قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

محققان خاطر نشان کردند: این کشف یک روش «آسان و راحت» برای بهبود سلامت بدن است. با استفاده از این روش می‌توانیم بدون تغییر یک ماده غذایی و تنها با تغییر دما، یک غذای مملو از کربوهیدارت را به یک غذای مملو از فیبر تبدیل کنیم. به عبارت دیگر، برخی غذا‌ها در وعده دوم سالم‌تر از وعده اول هستند.

مقالات مرتبط

اولین سابقه شناخته شده کشت شیتاکه به سال 1209 در زمان سلسله سونگ در چین برمی گردد. این باعث می […]

درباره سیر سیاه در این مقاله توضیحاتی ارائه می کنیم. با ما همراه باشید. سیر سیاه سیر تازه (Garlic) از […]

درباره کینوا چه میدانید؟ با ما همراه باشید. کینوا خواص بی‌نظیر، فواید برای دیابت، رژیم غذایی سالم و طرز تهیه […]

درباره روغن زیتون و خواص آن. با ماهمراه باشید. روغن زیتون جالب است بدانید که ۹۰%روغن مصرفی مردمان کشورهای مدیترانه […]

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها