021-88343490

مصرف آب فراوان برای یبوست در تابستان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مصرف آب فراوان برای یبوست در تابستان

 در فصل تابستان به علت از دست دادن زیاد آب یبوست بسیار شایع می‌شود و راه حل پیشگیری از آن مصرف آب فراوان است.  اگر فرد کمتر از 3 بار در هفته دفع داشته باشد یا در بیش از یک چهارم موارد دفع، مدفوع سفت یا خشک داشته باشد، فرد، مبتلا به یبوست است.
 این بیماری در سنین مختلف ایجاد می‌شود و در کودکان اغلب به دلیل عادت است یعنی کودک از زمانی که یاد می‌گیرد مدفوع خود را نگه دارد. نگهداشتن مدفوع را در زمان‌های اضطراری مانند حضور در مدرسه انجام می‌دهد.
 در کودکان و سنین بالاتر یبوست می‌‌تواند علامت یک بیماری ارثی باشد که بر اثر اختلال در سیستم عصبی جدار روده که تحریک حرکت مدفوع را ایجاد می‌کند ایجاد می‌شود. فرد از ابتدای کودکی اختلال دفع دارد و درمان آن جراحی است.
در سنین بالاتر و میانسالی یبوست علل مختلفی دارد که شایع‌ترین آن این است که افرادی که بدون زمینه مشخص به یبوست مبتلا می‌شوند. ممکن است به اسهال و یبوست متناوب مبتلا شوند و این وضعیت در بیماری سندرم روده تحریک‌پذیر دیده می‌شود.
در سنین جوانی ممکن است یبوست به علت مصرف داروهای مختلف مانند قرص آهن یا کلسیم یا مولتی‌ویتامین که به عنوان تقویت کننده هستند باشد.
 علت دیگر یبوست ممکن است آسیب سیستم عضلانی کف لگن بعد از زایمان باشد. معمولاً این مسئله به دنبال زایمان‌های طبیعی سخت ممکن است ایجاد شود که در آن فرد با وجود احساس درد، مدفوع را به خوبی نمی‌تواند خارج کند.
 در افراد مسن کمی تحرک به خودی خود موجب ابتلا به این عارضه می‌شود . این مسئله در افرادی که به دلیل آسیب‌های مختلف زمین‌گیر می‌شوند بیشتر است. لذا توصیه می‌شود افراد مسن تحرک داشته باشند و حتی اگر نمی‌توانند راه بروند از دیگران کمک بگیرند.
 در بسیاری از بیماران مبتلا به یبوست وقتی بررسی صورت می‌گیرد متوجه می‌شویم که رژیم غذایی نامناسب و کمی تحرک مهمترین عامل ابتلا به این عارضه است .این افراد اگر ورزش مناسب داشته باشند، آب و مایعات به اندازه کافی بنوشند و سبزی و میوه و روغن زیتون کافی بخورند درمان می‌شوند.
 در جوانان مبتلا برای بررسی یبوست شرح حال دارویی هم مهم است. البته باید در نظر داشت برخی بیماری‌ها مانند دیابت یا کم خونی و افزایش کلسیم می‌تواند یبوست ایجاد کند.
 برای درمان این عارضه رژیم غذایی مناسب و ورزش کافی توصیه می‌شود اگر درمان نشد تجویز فیبر به صورت غذایی یا دارویی و اگر جواب نداد داروهایی مانند هیدرواکسید منیزیم توصیه می‌شود.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *