حل مشکل دیابت با رژیم غذایی ویژه گروه خونی
دکتر پیتر جیمز آدامو، در کتاب خود به نام « مبارزه با دیابت با علم گروه خونی »، به نحوه مبارزه و پیشگیری از بیماریهای زیادی اشاره نموده که همگی این راهکارها کاملاً علمی و منطقی بوده که هر فرد سالم یا بیمار میتواند در طول عمر خود به راحتی از آنها پیروی کند. این روش، شما را از داروهای شیمیایی بی نیاز و شیوه ای است کاملاً علمی، طبیعی و ارگانیک که قادر است مشکل اضافه وزن را نیز درمان کند. پیروی از یک رژیم غذایی مناسب با گروه خونی همراه با ورزش منظم میتواند تا 60 درصد از ریسک ابتلا به دیابت جلوگیری کند. این رژیم غذایی مناسب با گروه خونی، بر خلاف سایر رژیمهای غذایی، فقط یک رژیم کلی نیست بلکه مخصوص هر گروه خونی میباشد و میتواند کاملاً بر طبق ویژگیهای بدن شما عمل نماید.
دیابت بیماری است که کارکرد بدن را در جریان سوخت و ساز صحیح غذاها مختل می سازد. هورمون انسولین ترشح شده از پانکراس به بدن شما کمک میکند تا غذا به انرژی تبدیل شود. دیابت به دو صورت به وجود می آید: یا پانکراس، انسولین ترشح نمیکند و یا بدن شما از انسولین ترشح شده نمیتواند استفاده کند.
برای فهمیدن اینکه چرا انسولین بسیار مهم میباشد، باید بدانید که چگونه غذا در بدن تولید انرژی میکند. بدن شما از 60 تریلیون سلول تشکیل شده، که تمامی این سلولها برای زنده ماندن و فعالیت نیاز به انرژی دارند.
وقتی شما غذا میخورید پانکراس، انسولین ترشح میکند و آنرا به جریان خونتان میفرستد و سلولها از این انسولین برای تجزیه و جذب گلوکز، اسیدهای چرب و اسید آمینه ها استفاده مینمایند. هنگامیکه پانکراس انسولین ترشح میکند، سلولهای بدن هیچ عکس العملی نسبت به آن نشان نمی دهند، این وضعیت، مقاومت به انسولین نامیده میشود. این جاست که بسیاری از افراد، خود را با اضافه وزن نشان میدهند و در نتیجه، بدن بیشتر و بیشتر انسولین ترشح میکند و بالاخره پس از مدتی قند در خون جمع شده و به جای اینکه توسط سلولها مصرف شود و تبدیل به انرژی گردد، همچنان در خون باقی میماند و به همین دلیل است که افراد مبتلا به دیابت، قند خون بالایی دارند و اگر میزان گلوکز در خون بالا باشد کلیه ها نمی توانند گلوکز را تجزیه کنند و از طریق ادرار دفع میشود. در زمانهای بسیار قدیم که آزمایش خون و ادرار وجود نداشت، پزشکان برای تشخیص دیابت به ناچار ادرار را می چشیدند و اگر مزه شیرینی احساس میکردند، نشانگر دیابت در بیمار بود. دیابت در واقع بر دو نوع است: دیابت نوع 1 که انسولین ترشح نمیشود، دیابت نوع 2 که بدن، انسولین ترشح شده را نشناخته و از آن استفاده نمیکند. دیابت دوران حاملگی یک وضعیت موقتی است که در نیمة دوم بارداری به صورت مقاومت به انسولین پیش می آید. دلیل این مشکل ترشح زیاد هورمونها و یا توقف ترشح انسولین مورد نیاز بدن میباشد. دیابت دوران حاملگی معمولاً پس از زایمان از بین میرود. اما زنانی که دیابت دوران بارداری داشته اند، ریسک بالایی در ابتلا به دیابت نوع 2 در سنین بالاتر دارند. که یکی از بهترین روش های مبارزه با دیابت دوران بارداری پیروی از رژیم غذایی ویژه گروه خون مادر باردار می باشد.