کدام نمک فشار خون را بالا نمی برد

نمک و فشار خون OAB

مطلب را به اشتراک بگذارید

کدام نمک فشار خون را بالا نمی برد!

با ما همراه باشید.

کدام نمک فشار خون را بالا نمی برد!!

فشار خون از قدیم الایام به عنوان اصلی ترین عامل مرگ و میر بوده و مرگ خاموش نام گرفته است. لذا مصرف نمک همیشه از سوی پزشکان جهت کاهش فشار خون اولین قدم در مبارزه با این بیماری مرگبار و بیماری های قلبی و کلیوی، آسم، سرطان ها و پوکی استخوان است.

سدیم بالا مساویست با فشار خون بالا؟

بسیاری از افراد فرق بین سدیم و نمک را نمی دانند. سدیم به تنهایی شور نیست و تمامی مواد افزودنی و نگه دارنده ها، غذاهای کنسروی، سسها و غیره.. همگی دارای سدیم بوده و روزانه به وفور وارد بدنمان می شوند.

از این رو بهترین راه پیشنهادی برای کاهش ورود سدیم به بدن کم کردن یا قطع مصرف نمک معمولی بوده و یا می توان به راحتی بدون کاهش میزان نمک مصرفی روزانه تنها با جایگزین کردن نمکهای کم سدیم از خوردن غذاهای خوش طعم لذت برد.

چرا نمک کم سدیم یددار برای سلامتی و فشار خون!

اما بهترین توصیه در انتخاب صحیح ترین نوع نمک، استفاده از نمک دریا کم سدیم یددار است. البته می بایست مواظب نمکهای قلابی موجود در بازار تحت نام نمک دریا باشید. زیرا این دسته از نمک ها فاقد اطلاعات ضروری و مناسب بر روی بسته بندی شان بوده و دارای میزان بالای فلزات سنگین مانند نیکل و آرسنیک و مس در خود هستند و تنها نمک استخراج شده از دریا که کم سدیم و یددار بوده را انتخاب نمایید که جدول میزان فلزات سنگین آن بر روی بسته بندی درج گشته باشد.

مصرف سدیم و تأثیر ناگوار آن بر روی سلامتی

بدن انسان نمی تواند بدون نمک زندگی کند، اما مقدار مصرف آن نیز بسیار مهم است. مقدار سدیم و کلر برای حفظ تعادل آب بدن و فعالیت عضلات بسیار مهم است. طبق گزارشات سازمان WHO، مقدار مصرف روزانه نمک برای بزرگسالان ۹ گرم است. افزایش مصرف نمک برابر است با افزایش سدیم بدن. این امر منجر می شود تا آب میان سلولی در بدن جمع شود و حجم خون افزایش یابد، درنتیجه قلب برای افزایش آن مقدار حجم، ضربان را افزایش می دهد. پس این تلاش اضافی قلب باعث افزایش فشار خون می شود. حتمأ در مصرف نمک باید دقت کنید.

نمک-و-فشار-خون-OAB-1

‌‌

نمک و فشار خون

با این حال، فشار خون بالا، به جز مصرف بیش از حد نمک، به عوامل دیگری نیز بستگی دارد:

– ژنتیک

– سن

– وزن بدن

استرس

– مصرف توتون و تنباکو

– مصرف غذاهای فرآوری شده، مانند سوسیس و کالباس

– زندگی بدون ورزش کردن

مزایای استفاده از نمک دریا یددار برای فشار خون و سلامتی

– نمک دریا یددار، ید مورد نیاز غده تیروئید را فراهم می کند.

– این نمک، ۴۵ % سدیم کمتری نسبت به نمک طعام دارد و برای افرادی که فشار خون بالا و بیمای قلبی و کلیوی دارند مناسب است.

– نمک دریا یددار، دارای کلسیم است و کلسیم یک ماده ضروری برای رشد طبیعی استخوان های کودکان می باشد.

– نمک دریا یددار حاوی سدیم کمی است و این ماده طعم و مزه غذا را تغییر نمی دهد و می توان در هر غذایی به راحتی از آن استفاده کرد و از مزایای پتاسیم موجود در این نمک بهره مند شد.

میزان مصرف روزانه نمک

توصیه سازمان WHO برای حداکثر مصرف روزانه نمک:

-کودکان بین ۳-۱ سال سن : ۲ گرم نمک

– کودکان بین ۶-۴ سال سن : ۳ گرم نمک

– برای کودکان بین ۱۰-۷ سال سن : ۴ گرم نمک

– بزرگسالان : ۵ گرم نمک

مقالات مرتبط

خواص قارچ شیتاکه OAB
خواص قارچ شیتاکه

درباره خواص قارچ شیتاکه بیشتر بدانیم. با ما همراه باشید. خواص قارچ شیتاکه بتا گلوکان موجود در قارچ شیتاکه برای بیماران سرطانی مفید می باشد. در ژاپن، بتا گلوکان برای...

علائم کم خونی در کودکان OAB
علائم کم خونی در کودکان

درباره علائم کم خونی در کودکان بیشتر بدانید. با ماهمراه باشید. علائم کم خونی در کودکان علائم کم خونی در کودکان از شایع ترین بیماری ها در کودکان است. از...

زیتون-شور-ماری-با-هسته-OAB
زیتون ماری

درباره زیتون ماری OAB. با ما همراه باشید. زیتون ماری شور هسته دار OAB امپراتوری های آینده، امپراتوری های دانش و آگاهی هستند و مردمی در آینده خوشبخت اند که...

قارچ شیتاکه OAB
قارچ شیتاکه

درباره قارچ شیتاکه، تاریخچه و خواص آن بیشتر بدانید. با ما همراه باشید. قارچ شیتاکه هر آنچه که شما را با قارچ شیتاکه آشنا می کند   اولین سابقه شناخته...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *