در مورد درمان گیاهی کم کاری تیروئید در این مطلب توضیح می دهیم.
با ما همراه باشید.
درمان گیاهی کم کاری تیروئید
ید: برای بهبود کم کاری تیروئید ضروری و مهم است. اغلب بیمارانی که به این بیماری مبتلا هستند، باید میزان مصرف ید مصرفی خود را افزایش دهند.
بهترین مواد غذایی برای بهبود عملکرد غده تیروئید به شرح زیر می باشد:
– بلغور جو دوسر
– نمک دریا (کم سدیم یددار)
– کینوا
– سیب زمینی
– ماست
– گوشت و غذاهای دریایی
– مکمل های ید (که توسط دکتر تجویز می شود).
آیا تخم کتان به مشکلات تیروئید کمک می کند؟
– دانه کتان یک منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری، به ویژه اسیدهای چرب امگا ۳ است. مرکز پزشکی دانشگاه مریلند توصیه می کند افراد مبتلا به مشکلات تیروئید بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی گرم اسید چرب در روز مصرف کنند. این اسید های چرب به تولید هورمون های سالم کمک و به عنوان عوامل ضد التهابی عمل می کنند.
– یکی از مواد تشکیل دهنده موجود در این محصول، اسید لینولنیک است. اسید لینولنیک به عنوان یک ضد التهاب در سیستم بدن شناخته شده است.
– تخم کتان عدم تعادل هورمون را بهبود می بخشد.
– منیزیم و ویتامین B6 در دانه های کتان به کارکرد مناسب غدد نیز کمک می کنند.
کم کاری تیروئید
این بیماری در افراد مختلف در سنین مختلف اتفاق می افتد، اما بیشتر در زنان بالای ۵۰ سال رخ می دهد. کاهش هورمون ها باعث کاهش میزان سوخت و ساز بدن می شود. علائم این بیماری شامل خستگی، افزایش وزن، حساسیت به سردی، سردرد و افسردگی است.
سایر گیاهان مغذی سرشار از ید:
زنجبیل:
زنجبیل بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید. زیرا دارای خاصیت ضد التهابی قوی است.
همچنین سرشار از زینک، منیزیم و پتاسیم نیز می باشد که همگی به بهبود عملکرد تیروئید کمک می کنند. زنجبیل بهتر است تازه میل شود و یا از زنجبیل ارگانیک استفاده کنید. می توانید به سوپ یا سایر غذاها اضافه کنید. چای زنجبیل نیز گزینه مناسبی است. چند تکه زنجبیل یا پودر زنجبیل ارگانیک را به یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد، سپس مقداری عسل به آن اضافه کنید. دو بار در روز این چای را میل کنید.