رنگ خوراکی خانگی

رنگ خوراکی خانگی را جایگزین رنگ خوراکی صنعتی کنید. 

رنگ خوراکی یکی از چیزهایی است که در آشپزی به خصوص در شیرینی پزی اهمیت و کارایی بسیار زیادی دارد. با روش های زیر به جای استفاده از رنگ های خوراکی صنعتی، از رنگ های خوراکی خانگی استفاده کنید. 

چگونه رنگ خوراکی خانگی درست کنیم؟

برای تهیه کیک، کلوچه و شیرینی نیاز به رنگ خوراکیپیدا می کنید. بنابراین بهتر است از مواد طبیعی استفاده کنید از جمله؛ 

مواد لازم برای رنگ خوراکی صورتی:
چغندر پخته بدون آب (لبو): یک چهارم پیمانه

آب چغندرغلیظ: یک قاشق چای خوری

روش تهیه رنگ خوراکی صورتی:
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا بریزید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای رنگ خوراکی زرد:
آب : یک چهارم پیمانه

زردچوبه: نصف پیمانه

روش تهیه رنگ خوراکی زرد:
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن را صاف کنید .
در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است، فقط در ظرفی نگه دارید که اگر رنگی شد برایتان مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.
مواد لازم برای رنگ خوراکی بنفش ارغوانی:
زغال اخته، تازه یا یخ زده: یک چهارم پیمانه

آب: دو قاشق چای خوری

روش تهیه رنگ خوراکی بنفش ارغوانی:
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا بریزید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای رنگ خوراکی سبز:
اسفناج، تازه یا یخ زده: 1 پیمانه (30 گرم)

آب: 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه رنگ خوراکی سبز:
اگر از اسفناجتازه استفاده می کنید، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناجرا به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافه آن را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملاً یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.

مقالات مرتبط

برای دریافت پروتئین حتماً نباید گوشت مصرف کرد، مخصوصاً این که گوشت برای دارندگان گروه های خونی A و AB مضر است.همچنین می توانید از آب این سبزیجات برای تأمین…

هنگام غذا خوردن بر سر سفره اگر می خواهید از غذای خود لذّت برده و هضم آسانی داشته باشید موارد زیر را در هنگام صرف غذا رعایت فرمایید :  از…

در هنگام خرید در زمان خرید موادغذایی نیازی نیست که شما مهندس تغذیه بوده و یا ترازوی ویژه برای وزن کردن مواد غذایی به همراه داشته باشید. فقط سعی کنید…

قابلمه ، دیگ و ماهی تابه آشپزخانه استفاده ی نادرست از ظروف می تواند بسیار خطرناک باشد . هیچ وقت برای آشپزی از ظروف مسی استفاده نکنید زیرا برخی از…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *